Deel onze post hier!

Grrrrrrr!

IMG_0189Ok… het opstarten van Helden Op Hakken heeft even stilgelegen. Oorzaak? Ego… dat nare stemmetje stak weer (eens) de kop op. “Hoezo start jij je eigen platform?”. “Wie zit daar op te wachten?”. “Eigenlijk kan jij helemaal niets”…. dat soort stemmetjes dus.

Heeeeel vermoeiend en ook vervelend, ook voor mijn thuisfront want “je wist nu toch wat je wilde gaan doen?”. Tja, toch maar weer meer mediteren en proberen te voelen of ik nu wel de juiste kant op zou gaan. Alles leuk en aardig natuurlijk maar ook bij ons moet de kachel roken en ik ‘breng nu al ruim een half jaar niets binnen’. Ik…. de onafhankelijke, zelfstandige, ik-kan-alles-zelf vrouw. Daarbij voelt het toch fijn(er) als ik een nieuw paar hakken van mijn eigen verdiende geld kan kopen! Intussen heb ik wel door dat ik uitstelgedrag vertoon.

It’s perfect!

In mijn beleving moe(s)t alles perfect zijn voordat ik het presenteer. Dat ga ik dus niet meer doen. Daarom ben ik met het bloggen gestart om jullie mee te nemen op mijn pad en heb ik een afspraak gemaakt met Michelle Peters. Zij is namelijk mijn held als het gaat om het combineren van technologie, creativiteit en communicatie… Pérfect voor het lanceren van mijn niet-perfecte website! 😉

Leave your comment