Deel onze post hier!

Helden op Hakken it is!

IMG_0190Oeh…..het krijgt nu toch steeds meer vorm…. Mijn nieuwe initiatief, of platform of bedrijf? Hoe noem ik dat eigenlijk? Helden Op Hakken it is! Dat maakt mij dan een Held Coach maar ik ben ook spreker en trainer. Alles wat ik in de afgelopen jaren aan ervaring heb opgedaan zowel op professioneel als persoonlijk vlak, kan ik kwijt in Helden Op Hakken.

Ik ga nu dus iets ‘de lucht in slingeren’ voordat ik er klaar voor ben. Een wijze les die ik heb geleerd tijdens mijn laatste avonturen met Beautea… Alles moest klaar zijn en bijvoorkeur 150% perfect zijn maar ja…. Dan ben je (dus) niet flexibel (meer). Dat ga ik nu dus anders doen…. Starten en vertellen wat ik doe en dan kan het zijn dat ‘de markt’ wat anders vraagt maar hé, it is my, myself & I dus dan kan ik gemakkelijk(er) bijsturen.

Me, myself & I

Komt ie… Ik ben Chantal Kroese, mijn bedrijf heet Helden Op Hakken en richt zich op directie en management. Ik begeleid professionals……

Het meest bijzondere vind ik dat ik al een hele mooie opdracht binnen heb om te spreken…. Blijkbaar heb ik toch wat druk nodig om zaken in gang te zetten. Toch fijn dat de snelheid alweer terug komt dus…. soon more!

5 replies added

 1. Patricia 4 maart 2016

  Super te gek! Succes mooie en professionele held op hakken. Zeker een aanrader om met deze dame samen te werken.

 2. Jeanine 9 maart 2016

  Heel indrukwekkend, prachtige woordspelingen met de balletpassen, heel inventief Chantal. YES YOU CAN!!!
  Heel veel succes, wijsheid en kracht gewenst van de meest trotse vrouw! Dikke kus, mama.

 3. Wim 10 maart 2016

  Wat zet je jezelf helder, mooi en oprecht in het voetlicht. De kwaliteit spat er af.
  Een knuf van je trotse bonuspap

Leave your comment