Deel onze post hier!

Yeah right…

IMG_0188Als ik eerlijk ben… en ik heb besloten om eerlijk te zijn naar julllie… dan werd ik wel een beetje moe van “je moet het universum zeggen wat je wilt en het dan ook voelen”… Yeah right… dan was mijn bedrijf Beautea toch wel een succes geweest?

Maar ja… als je het allemaal niet meer weet dan ga je ook dit soort visualisaties proberen. Lang… heeel lang geleden danste ik 6 dagen per week omdat ik het conservatorium bezocht en dan afdeling dans. Ik vond namelijk dat ik op een podium hoorde. Dat ik fysiek niet ideaal ben, deed er op dat moment niet toe.

The floor is… mine!

Platvoeten en spitzen zijn namelijk geen goede combinatie met dank aan mijn roots (waar ik overigens erg trots op ben). Na dat ik moest stoppen met dans heb ik vele omzwervingen gemaakt zoals jullie inmiddels gemerkt hebben maar nu komt mijn gevoel van “ik hoor op een podium” toch sterk terug. Dat kan natuurlijk een “echt” podium zijn zoals in het theater maar het is in ieder geval een plek waar je gehoord wordt. Dus ben ik braafjes gaan visualiseren…. en je voelt hem al aankomen… ben ik toch gevraagd uit een compleet onverwachte hoek om voor een groep professionals uit de financiele sector, te gaan spreken, op een echt podium hè 🙂 . Ik kan er nog niet te veel over roepen nu maar… het werkt dus… het werkt echt! Wordt vervolgd!

Leave your comment