Diensten

Pas de Deux, Corps de Ballet of Solo?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik ben mijn carrière gestart in de uitzendwereld bij Start (later de USG Groep) waarna ik de overstap heb gemaakt naar de zorgsector waar ik diverse functies op directie/strategisch niveau heb vervuld. Inmiddels heb ik ruim 12 jaar ervaring als ondernemer in diverse interim-functies en 6 jaar als directeur/eigenaar van The Beautea Company BV.

Al vanaf mijn 3e jaar dans ik en toen ik 9 jaar was ben ik de Vooropleiding Dans aan het Conservatorium gaan volgen. Als gevolg van blessures heb ik van een carrière als professioneel danseres moeten afzien, maar de passie is altijd gebleven. Gedurende de jaren op het Conservatorium heb ik naast de dans veel eigenschappen en inzichten ontwikkeld die ik graag deel, zoals discipline opbrengen, doorzettingsvermogen en jezelf presenteren.

Als Held Coach

Vanuit mijn jarenlange ervaring begeleid ik professionals bij het verkrijgen van inzicht in het 'goed te leren lopen op hakken' om van daaruit te kunnen 'dansen op spitzen' binnen en/of buiten hun organisatie.

Op hakken lopen lijkt voor mannen iets heel intensiefs en is voor vrouwen niet altijd even comfortabel. Het op hakken lopen vereist namelijk techniek, doorzettingsvermogen en als belangrijkste, balans. Dit zijn slechts een aantal ingrediënten die nodig zijn als je in balans wilt blijven.

Als je 'op hakken loopt' sta je vaak recht(er) op en voel je je sterker. Een gevoel dat je helpt om je staande te houden. Maar hoe doe je dat dan in de dagelijkse praktijk vanuit alle posities die daarbij horen?

Ik ben je 'barre' en begeleid je, met een gedegen opwarming en choreografie, naar inzicht in alle 1e t/m 6e posities die je hebt en kunt aannemen en hoe je je daar in het beste beweegt, zodat ook jij de Held kan zijn die je wilt zijn... op hakken of spitzen maar, dat kan natuurlijk ook op je sneakers 🙂

Ik spreek graag af om te horen wat jouw doelen zijn zodat we tot een passend 'Pas-de-Deux-programma' kunnen komen!

Als Spreker

Zoals gezegd... ik vond jaren geleden al dat ik op een podium hoor maar ja... het lichaam werkte op dat moment niet (geheel) mee. Toch ben ik nog steeds een podiumdier en met een knipoog naar mijn dansachtergrond deel ik als spreker met mijn Soloprogramma mijn tips & tricks!

Als spreker geef ik jou en je publiek met Helden Op Hakken meer inzicht in de verschillende posities die je binnen maar ook buiten je organisatie, kunt aannemen. Je kunt mij inzetten voor lezingen of een workshop. Ik hoor graag wat je thema is, zodat ik mijn programma daar op kan aanpassen.

Mijn lezingen zijn zeker niet alleen voor vrouwen, maar kunnen juist ook voor mannen interessant zijn. Een aantal titels:

  • Van goed op hakken lopen naar dansen op spitzen binnen je bedrijf - over balans vinden in al je posities en het plezier hebben aan de top
  • Waarom mannen op hakken zouden moeten lopen en vrouwen op sneakers - over diversiteit binnen je organisatie 
  • 'Gelukkig' op hakken.... over business, posities & persoonlijk geluk - over je geluk als professional in combinatie met privé 

 .

Als Trainer

Ik werk graag een op een met professionals met mijn 'Pas-de-Deux-programma', maar er zijn momenten dat het juist fijn is om met en/of in een groep te kunnen werken, het door mij genoemde 'Corps-de-Ballet-programma'. Je hebt binnen je organisatie ook vast en zeker te maken met andere professionals om je heen. Soms is het dan passender om in de groepsdynamiek begeleid te worden.

De programma's die ik gebruik als Held Coach en spreker buig ik (desgewenst) om naar een training voor jullie om te komen tot (nieuwe) inzichten. Jullie kunnen mij inzetten als zijnde de 'barre' waarna ik jullie gedurende de training zal leren los te laten en te komen tot een gezamenlijk geheel, waarbij je samen kunt 'dansen' op de 'muziek' van je organisatie.

Ik spreek graag af om te horen wat jouw/jullie wensen zijn zodat we tot een passend 'Corps-de-Ballet-programma' kunnen komen!
 .

Stuur me een bericht!

Niet gevonden wat je zocht of heb je een andere vraag?
Neem vrijblijvend contact met me op. 

Anderen over mij als persoon & professional

Ik ken Chantal als een eerlijk, betrouwbaar en gevoelig persoon. Ze heeft een hoog arbeidsethos en kan zich ergens helemaal in vastbijten. Ze is professioneel, gedreven en wil graag het beste voor iedereen. Ze kan situaties snel inschatten om tot een goed overzicht te komen en vervolgens actie te ondernemen. Als ik goed advies nodig heb om alles weer even op een rijtje hebben en om weer lekker aan de slag te kunnen, dan bel ik Chantal!

Mijke-de-bruijn-testimonial-CK
Mijke de Bruijn Directeur/eigenaar Apotheek Partners

Chantal kan een boodschap professioneel verpakken en over de bühne krijgen. Ze is een echte duizendpoot, zonder kracht te verliezen op de diverse werk terreinen. Ik heb met haar samengewerkt tijdens het trainen van communicatieve vaardigheden. Het is een succesvol traject geworden waar ik met plezier op terug kijk. Er zijn uiteraard veel factoren die bijdragen aan een geslaagde training maar Chantals inbreng was zeker doorslaggevend!

Foto Danielle
Danielle Meijer Directeur/eigenaar KortKrachtig

Chantal Kroese is een koersvaste interim manager, die ondanks obstakels en/of weerstand gestaag doorgaat. Ze is tevens een realistische manager: oog voor mogelijkheden buiten de gebaande paden, maar verliest daardoor de realiteit en haalbaarheid niet uit het oog. Als sparring partner / maatje is ze heel prettig; gevraagd en ongevraagd geeft ze advies en feedback en kun je met haar over vele onderwerpen 'bomen', zodat je zelf je pad weer kunt vervolgen. Kortom: een topper!

Wilma jan 16 kleur
Wilma ten Berge Directielid Naviva

Als ondernemer heb ik af en toe zelf behoefte aan een sparringpartner, een sidekick om mij en mijn bedrijf kritisch te volgen. Chantal is mijn resultaatgericht ‘maatje’ die weet waarover zij praat. Ze staat met beide benen op de grond, beschikt over veel ondernemers- en levenservaring. Ze heeft een kritische blik en vooral: slagkracht. Ze is persoonlijk bij mij betrokken, maar zonder mijn leiderschap over te nemen.

Belinda-schurink-CK-testimonial
Belinda Schurink Directeur/eigenaar De Geluksmederij

Louwman Zorggroep (RSR) moest in zeer korte tijd van productgericht naar consultative selling bewegen. Chantal heeft hieraan een grote bijdrage geleverd. Zij heeft zowel extern de markt verkend en in kaart gebracht, als intern de medewerkers bewust gemaakt door middel van coaching en training. Mij heeft ze vooral geholpen door een sparringspartner te zijn, die mij een spiegel voorhield en met haar scherpe analyses ervoor zorgde dat ik de juiste weg in sloeg.

joyce-schorren-testimonial-CK
Joyce Schorren Commercieel manager (RSR) Louwman zorggroep

Leave your comment