Gezond lijf, gezonde business

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is

Om het leven te kunnen leiden dat je wilt, met alle rollen die je (op dat moment) wilt vervullen, heb je iets bijzonders nodig om je goed te voelen. Ik heb de producten van Eqology ontdekt en wil je deze ervaring niet onthouden en dus met je delen!

Fysiek sterk zijn én blijven, no matter what!

Gezond eten, sporten en 'de wereld af en toe laten wachten' zijn mooie stappen maar, is meestal niet altijd voldoende om je echt goed te voelen, laat staan op hakken te lopen of te dansen op spitzen! Een gezond lichaam is van belang om in balans te raken en/of kunnen blijven. Wat is er voor nodig om ook fysiek sterk te worden/blijven?

De producten van Eqology hebben mij enorm geholpen in de periode die achter mij ligt. Mijn fysieke gezondheid was extra belangrijk voor mij in deze periode en om die reden wilde ik ook graag extra ondersteuning in de vorm van visolie. Wat dit voor je doet?

Resultaten

De Pure Arctic Oil van Eqology zorgt ervoor dat je een betere gezondheid krijgt omdat je werkt aan je Omega 3 : Omega 6 verhouding in je lichaam. Die verhouding is bij de meeste mensen behoorlijk verstoord. Dat voel je niet alleen fysiek, je ziet het ook aan de buitenkant. Door deze visolie ervaar je minder spierpijn na fysieke inspanning, ben je minder (snel) ziek, slaap je beter (door) en je bent scherper gedurende de dag. Dit is slechts een greep uit de verbeteringen die je voelt wanneer je dagelijks deze visolie neemt. Omdat deze visolie allerlei kleine onstekingen in je lichaam voorkomt, kunnen diverse ziektes zich ook niet verder ontwikkelen in je lichaam. Binnenkort komt er ook een aanvullend product dat alle essentiële mineralen en vitamines bevat. Kortom, als Held Op Hakken kan je met mij werken aan al je posities en rollen, maar het is essentieel dat ook een gezond lichaam hiervan onderdeel is.

Omdat ik zelf zo enthousiast ben, vertel ik je hier graag meer over want ik gun jou een gezond(er) lichaam!

Wat doet deze EQ Pure Artic Oil visolie dan voor je?

Je hebt dagelijks omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren nodig om gezond te blijven. Omega vetzuren werken uitsluitend optimaal als ze in de juiste verhouding in je lichaam aanwezig zijn.

De belangrijkste essentiële vetzuren zijn twee families van vetten: de omega-3 en omega-6 vetzuren. De omega-3 vetzuren zit o.a. in vette vis, lijnzaadolie, walnootolie en de omega-6 zit vooral in plantaardige vetten en margarines. Er bestaat ook een omega-9 en die zit voornamelijk in olijfolie. Omega-3 helpt omega-6. Omega-3 stuurt omega-6 als het ware in de juiste richting zodat deze belangrijke processen in het lichaam kan ondersteunen.

Essentiële vetzuren zijn zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat alle functies van het lichaam, inclusief de hersenen, spieren, bloedsomloop, ademhaling, herstel en de huid werken zoals ze zouden moeten.

Uit onderzoek blijkt dat een onevenwichtige balans tussen omega-3 en omega-6-vetzuren verantwoordelijk is voor ontstekingen in het lijf die allerlei problemen veroorzaken zoals hart & vaatziekten, kanker, hoge bloeddruk, depressie, diabetes, reuma en artritis, astma, fibromyalgie en overgewicht.

Deze twee soorten vetten moeten namelijk strijden om dezelfde enzymen die ze omzetten in nuttige stoffen voor het lichaam. Teveel omega-6-vetten kan zelfs een belangrijke oorzaak zijn van allerlei stemmingen en gedragsstoornissen, ADHD bij kinderen.

Onderzoek heeft bevestigd dat ons huidige Westerse dieet momenteel ongeveer 17 keer zoveel Omega-6 bevat als Omega-3.

Door de verhouding van omega-3 tot omega-6 vetten te verlagen naar een verhouding van 1:5 of lager zijn veel van de schadelijke effecten van een teveel aan omega-6 te keren.

Een van de meest effectieve en eenvoudige methodes om meer omega-3 vetzuren binnen te krijgen is door dagelijks vis te eten. Helaas wordt de meeste gekweekte vis tegenwoordig gevoerd met omega-6 vetzuren (plantaardige vetzuren), waardoor deze niet meer de verwachte hoeveelheid omega-3 leveren.

Eqology heeft een pure omega-3 olie ontwikkeld uit 100% Arctische wilde vis.

Het bewijs krijg je zwart op wit na 120 dagen dat je de visolie hebt genomen!

Met behulp van een eenvoudige bloedtest, die onderdeel is van het EQ Pure Arctic Oil concept, die je zelf thuis kunt doen, krijg je snel antwoord op jouw omega-3 en omega-6 vetzuren ratio. De test wordt geanalyseerd door Vitas AS laboratorium in Oslo.

Eqology garandeert dat na 120 dagen gebruik van EQ Pure Arctic Oil de ratio omega-3 / omega-6 minimaal 1:5 is.

Veilig in balans

  • EQ Pure Arctic Oil is een zuivere visolie die MSC en CoC gecertificeerd is
  • Afkomstig uit de Noordelijke IJszee en duurzaam gevangen
  • Koud geperste, hoge kwaliteit, olijfolie toegevoegd (NYIOOC GOLD prijs)
  • Goedgekeurde gezondheidsclaims
  • 100% natuurlijk, er zijn gegarandeerd geen synthetische additieven toegevoegd

Eqology ervaringen

Voor mij is Eqology de oplossing in mijn zoektocht naar een gezond leven. In de wirwar van producten en adviezen heb ik nu een mooie combinatie van producten die mijn hele lijf gezond houdt.

Door de Arctic Oil te gebruiken heb ik mijn cellen weer kunnen herstellen. Doordat Eqology dit meet met een bloedtest heb ik echt kunnen zien, dat mijn waardes bij het gebruik van deze visolie binnen 4 maanden naar gezonde waardes zijn gegaan (en dit terwijl ik al dure visoliecapsules gebruikte). Ik merk het aan mijn huid, mijn haar en tot mijn verbazing is mijn eczeem verdwenen. Eindelijk hebben de vitamines toegang tot mijn systeem.

margrieteqology
Margriet Nijholt Directeur Margriet Academie

geen reacties

Leave your comment